Az új ember fényruhája

2600 Ft

Az új ember fényruhája

Az új idők apokalipszise I.: Első Aquarius-megújító konferencia, Renova, Bilthoven 1963.

Jan van Rijckenborgh , Catharose de Petri

Az ember életfluidumai – a vér, az idegrendszer, a belső elválasztás, a kígyótűz és a tudat lángjának fluidumai – éteri fényt bocsátanak ki. Így hozzák létre az ember „fényruháját”. Ez a fényruha, szinte kivétel nélkül mindenkinél, most még teljesen a dialektikus éterszférák befolyása alatt áll. Ha az ember fel akarja fogni az eredeti, isteni birodalomból származó magasabb éter-rezgéseket, akkor tökéletesen meg kell szabadítania és meg kell tisztítania magát, hogy így beléphessen a „Mennyek Birodalmába”. 

„Boldogok, akik megmossák ruháikat, hogy joguk legyen az életnek fájához, és bemehessenek a kapukon a városba” (Jelenések könyve 22,14).

A szerzők nagyon részletesen és világosan elmagyarázzák a fényruha megtisztítását, valamint ennek szükségességét, hogy a visszatérés transzfigurisztikus ösvénye megkezdődhessen. 

Szerző: Jan van Rijckenborgh, Catharose de Petri
Kiadó: Lectorium Rosicrucianum
Kiadás éve: 2011
Oldalak száma: 96
Borító: Keménytáblás, ragasztókötött
ISBN: 978 963 7420 53 5

Leírás

„Feladatának és hivatásának megfelelően, a modern rózsakereszt mindazokhoz fordul, akik megértik az idők jelét, s megmutatja nekik, hogyan kell eleget tenni az ember ősrégi és dicsőséges rendeltetésének. Elhatároztuk tehát, hogy közzé tesszük megújító Vízöntő-konferenciánk egész anyagát a szertartásokkal együtt. 

Bensőségesen kérjük, hogy ez sokaknál járuljon hozzá a Vízöntő ösvényének a belső megértéséhez. Aki őt valóban látja, a Vízöntő hangját meghallja, az örömmel és hálásan követni fogja őt. Legyen az aratás nagyon is bőséges.” 

Catharose de Petri,  J. van Rijckenborgh (Idézet a könyv előszavából) 

Érdekelhetnek még…