Az új jel

3400 Ft

Az új jel

Szegletkő sorozat 6.

Jan van Rijckenborgh , Catharose de Petri

Meghívjuk Önöket, hogy lépjenek be velünk a Szerzet beavatótemplomába, a Szent Szellem szárnyainak árnyékában. Aki keze munkáját, feje és szíve képességeit a szent Rózsakeresztnek akarja szentelni, annak tárjuk fel ezeket az előadásokat, azzal a kérelemmel a szívünkben, hogy egyszerszintén megtalálják az utat, mely az Urunkkal és Megváltónkkal ünnepelt, áldott menyegzőhöz vezet. 

Szerző: Jan van Rijckenborgh, Catharose de Petri
Kiadó: Lectorium Rosicrucianum
Kiadás éve: 1991
Oldalak száma: 122
Borító: Puhatáblás, ragasztókötött
ISBN: 963-7420-002

Készleten

Leírás

A Rózsakeresztes Rend klasszikus és legjelentősebb hagyatéka, Rózsakereszt Krisztián alkémiai menyegzője anno 1459 rendkívüli folyamatokat ecsetel, amelyek valójában réges-régen és mindig is ismeretesek voltak. Johann Valentin Andreae csak a saját módján és “az ő számára elrendelt napon” újra közzé tette ezeket. 

Az új jel első tíz fejezete megmagyarázza az alkémiai menyegző folyamatait a modern olvasónak és megláttatja bennük a sürgős felhívást, hogy haladéktalanul lépjen rá az élethez vezető útra. 

Akit e fejezetek után az érdekel, hogy mi akadályozza meg az embert újra meg újra abban, hogy rátérjen erre a fényes ösvényre, az a további fejezetekben felvilágosítást kap. Ugyanakkor utalásokat talál arra is, hogyan lehet leküzdeni az akadályokat. Mindenekelőtt a vér rejtélyét fejtegető fejezeteklesznek sokak számára rendkívül megvilágosító jellegűek.

Érdekelhetnek még…