Az egyetemes gyógyszer

2600 Ft

Az egyetemes gyógyszer

Jan van Rijckenborgh

A világ és az emberiség napjainkban növekvő intenzítással lép be egy új, elektromágneses légkörbe. Uránusz (a Vízöntő) légkörébe. Mindez rendkívüli lehetőségeket nyújt egy új, magasabb belső fejlődésre…

Szerző: Jan van Rijckenborgh
Kiadó: Rozekruis Pers
Kiadás éve: 2007
Oldalak száma: 50
Borító: Keménytáblás, ragasztókötött
ISBN: 978-963-7420-45-0
Kategória: Címke:

Leírás

A világ és az emberiség napjainkban növekvő intenzítással lép be egy új, elektromágneses légkörbe. Uránusz (a Vízöntő) légkörébe. Mindez rendkívüli lehetőségeket nyújt egy új, magasabb belső fejlődésre, ha életünket hozzá tudjuk igazítani a megújulás értelmében. Ugyanakkor azonban, ha e légköri hatásokra negatívan reagálunk, mindez rendkívüli veszélyeket is rejteget. Ezér joggal beszélhetünk arról, hogy az emberiség új, sorsdöntő időszakba lépett. 

A “gnosztikus” világosságerő, amely a Rózsakereszt Iskolájában felerősödve hat, a hatodik kozmikus területnek nevezett tér sugárzása, Krisztus élet- és világosságterének sugárzása. Az örökkévalóság e világosságereje, a tiszta asztrális terek élő vize, melyet a rózsakereszttel való kapcsolat miatt a tanuló belélegezhet, elsősorban gyógyítóan hat. Ez az “egyetemes gyógyszer”, ha tudatában vagyunk annak, hogy “betegek”, lelkileg hiányosak vagyunk, és mélyen a megszabadulásra vágyunk, az alkalmazott életvitel segítségével lehetővé teszi az igazi gyógyulást, az egészségessé válást.

Érdekelhetnek még…