Samballa szerzete

1800 Ft

Samballa szerzete

Szegletkő sorozat 1.

Jan van Rijckenborgh , Catharose de Petri

Samballa szerzetéről szóló könyvünk a Rózsakereszt előudvartemplomában elhangzott korábbi előadások szövegét tartalmazza. 

Mivel itt a Szerzetnek az Iskola minden tanulójához intézett üzenetéről van szó, kiadványunkban is igyekeztünk megtartania hallgatósághoz intézett beszéd formáját. 

Ez az üzenet most az Igazságkeresők tágabb köréhez szól. 

 

Szerző: Jan van Rijckenborgh, Catharose de Petri
Kiadó: Lectorium Rosicrucianum
Kiadás éve: 1997
Oldalak száma: 81
Borító: Puhatáblás, ragasztókötött
ISBN: 963 7420 12 6

Leírás

Egy kozmikus átalakulás fénye dereng a világ láthatárán. Emiatt az Arany Rózsakereszt Szellemi Iskolája az emberiségtörténelemnek ezen a fordulópontján újra az előtt a feladat előtt találja magát, hogy akiknek “van fülük, hogy halljanak és szemük, hogy lássanak”, azokat a lehető leg- jobban felkészítse az eljövendő eseményekre. Ugyanakkor minden őszintén kutató figyelmét fel kell hívnia egy ilyen emberiségkorszak lélegzetállítóan nagy lehetőségeire. 

Segítő szereteterejét az Egyetemes Szerzet fokozódó erővel sugározza bele a világba. E fáradozás legfontosabb központja Samballa, »az Istenek városa«. Ugyanúgy a Krisztusfáradozás felfogása érdekében minden emberi életrendszer is rendelkezik egy gyújtóponttal: ez a szív rózsája. 

Ez a könyv megmutatja, hogyan válik tudatossá lépésről lépésre a megszabadulás ösvénye az őszinte igazságkereső számára, ha meggondolásait helyesen irányítja Samballára és annak lehetőségeire. 

Érdekelhetnek még…