Munka az emberiség szolgálatában

2600 Ft

Munka az emberiség szolgálatában

A Rózsakereszt 1924-1994

Jan van Rijckenborgh , Catharose de Petri

Ez a kiadvány az Arany Rózsakereszt Szellemi Iskolája fennállásának 70. évfordulójára jelent meg, melynek szövegeit az évfordulóhoz kapcsolódó konferenciák beszédeiből állították össze.  

Szerző: Jan van Rijckenborgh, Catharose de Petri
Kiadó: Lectorium Rosicrucianum
Kiadás éve: 2011
Oldalak száma: 85
Borító: Keménytáblás, ragasztókötött
ISBN: 978-963-7420-51-1

Leírás

Ez a kiadvány az Arany Rózsakereszt Szellemi Iskolája fennállásának 70. évfordulójára jelent meg, melynek szövegeit az évfordulóhoz kapcsolódó konferenciák beszédeiből állították össze. A 70 év folyamán szervezetileg és spirituálisan is világot átfogó Iskolává fejlődő Arany Rózsakereszt létrehozásának körülményeiről és szellemi hátteréről szóló írások megvilágítják, hogy egy ilyen művet mindig a “Magasabb Természet”, a Világosságbirodalom területeiről kezdeményeznek, és szoros összefüggésben áll az emberiséget érő kozmikus történésekkel, mint amilyen jelen korszakunkban a Vízöntő-sugárzások beáramlása: 

“A megszabadító művet a világosság küldöttei kezdik el, akik az időnek és a körülményeknek megfelelően dolgoznak… A világosság küldötteinek szakadatlan folyamata újra meg újra felveszi az arany fonalat, hogy a kereső emberiség kezébe adja. Így megy a munka kicsiben és rejtetten folyamatosan és szakadatlanul tovább, míg az idő újra megérik egy szellemi iskola számára, mellyel az aratási test felépíthető. Egy ilyen élő testtel rendelkező szellemi iskola, mint arató-szervezet, új kapcsolódási láncszemet képez a felettes természethez.”