Ébresztő!

2000 Ft

Ébresztő!

 Felhívás az élet alapvető megújítására

Jan van Rijckenborgh , Catharose de Petri

Ez a könyv az 1962-ben, Noverosában, Hollandiában, fiataloknak tartott konferencia szövegét tartalmazza, a szertartásokkal és énekekkel együtt.   

Szerző: Jan van Rijckenborgh, Catharose de Petri
Kiadó: Lectorium Rosicrucianum
Kiadás éve: 2013
Oldalak száma: 78
Borító: Keménytáblás, ragasztókötött
ISBN: 978-963-7420-61-0

Leírás

1962 augusztusában sok száz fiatallal voltunk együtt Doornspijkben, Hollandiában, „Noverosa” konferenciahelyünkön. Sok országból jöttek össze azzal a szándékkal, hogy napjainkban, amikor csaknem minden érték és biztonság meginog, és megmerevedése miatt felbomlik, újra az emberi lét egyetlen, igazi céljáról gondolkozzanak el, s a teljesüléshez vezető útra irányuljanak. 

Számtalan ember, különösen fiatalok nagy, belső szüksége láttán, a mindenütt megmutatkozó, ijesztő elfajulások láttán elhatároztuk, hogy a Noverosán megbeszélt dolgokat teljes terjedelmükben rendelkezésére bocsátjuk mindazoknak, akiket érdekel az ilyesmi, hogy rájöjjenek életük rendeltetésére és felismerjék az utat, mely minden külső körülmény ellenére elvezet az életörömhöz, életbőséghez és a nagy célhoz. 

Ez a könyv tehát tartalmazza az egész konferencia szövegét, a szertartásokkal és énekekkel együtt. Az érdekelt olvasó így valamelyest tájékozódhat konferenciáink témája és általában a munkánk felől, s megtudja, hogy az üzenet, amelyet az Arany Rózsakereszt Szellemi Iskolája közvetít, neki is szól, vagyis mindazoknak, akik még képesek meghallani. 

Catharose De Petri 

Jan Van Rijckenborgh 

Érdekelhetnek még…