Az új Fáma

1500 Ft

Az új Fáma

A Rózsakeresztes Szerzet új felhívása

Jan van Rijckenborgh

Az Arany Rózsakereszt hétszeres 

világszerzetének e felhívását 

Jan van Rijckenborgh 

adta át, a huszadik század fordulópontján,

1952. szeptember 3-án és 4-én

a németországi Wiesbadenben 

Szerző: Jan van Rijckenborgh
Kiadó: Lectorium Rosicrucianum
Kiadás éve: 2006
Oldalak száma: 24
Borító: Puhatáblás, fűzött
ISBN: 963 7420 37 1
Kategória: Címke:

Leírás

“Engedjék meg, hogy átnyújtsuk Önöknek a Rózsakereszt hétséges világszerzetének kiáltványát, az új Fama Fraternitatist, amely napjainkban mindenkihez szól, aki kész megérteni.  

Ezt azonban nem azzal a szándékkal tesszük, hogy e hívás tartalmát pusztán értelmükkel felfogják és érdeklődéssel fogadják. Nagyon reméljük, hogy egyúttal átérzik és megértik, hogy a Rózsakereszt Szerzete ilyen formában nem szólal meg kényszerítő okok nélkül. Ez a pillanat nemcsak nekünk, a Lectorium Rosicrucianum tanulóinak, vagy tágabb értelemben minden megszabadulásra törekvő keresőnek jelent fordulópontot.  

A fordulópont, amelyre e könyvben a figyelmüket irányítjuk, az egész emberiségre érvényes! Nem csupán egy kicsiny, különös csoporthoz szólunk tehát, hiszen a világ folyásának visszavonhatatlan fordulatáról van szó, amely mindenkit, minden népet és fajt szükségszerűen érint. Nem valami új eszmével vagy találgatással hozakodunk tehát elő, hanem az emberiség új útját jelentjük be: egy olyan új eseményt, amiről mindannyiunknak el kell gondolkodnia.” 

Jan van Rijckenborgh 

Érdekelhetnek még…