Az isteni határozat hatalmas jelei

2000 Ft

Az isteni határozat hatalmas jelei

Az új idők apokalipszise III.: harmadik Aquarius-megújító konferencia, Bad Münder 1965.

Jan van Rijckenborgh , Catharose de Petri

„Az új idők apokalipszise” sorozat keretében most a harmadik Vízöntő-konferencia teljes szövegét és szertartásait tesszük közzé, amely 1965. augusztusában a németországi Bad Münderben került megrendezésre. 

Az élet különböző területein észlelhető Vízöntő-hatások, melyek e konferencia megtartására késztettek, bizonyítják azon figyelmeztetés jogosságát, melyet a modern rózsakereszt Iskolája, a Lectorium Rosicrucianum már régóta hangoztat: 

A leleplezés megkezdődött! 

Itt az idő! 

Reméljük és imádkozunk, hogy még nagyon sokan képesek legyenek e mindenkire vonatkozó kijelentés értelmét időben megérteni, és Aquarius-sorozatunk eme harmadik kiadványából is levonni azokat a megszabadító következtetéseket, amelyek érdekében kiadtuk. 

 

Szerző: Jan van Rijckenborgh, Catharose de Petri
Kiadó: Lectorium Rosicrucianum
Kiadás éve: 2008
Oldalak száma: 49
Borító: Keménytáblás, ragasztókötött
ISBN: 978-963-7420-47-4

Leírás

Napjainkban az egész emberiségre egyre erősebb hatást fejt ki három misztériumbolygó: Uránusz, a szív megújítója, Neptunusz, a fej megújítója, és Plútó, a végső újjáalakító.

Uránusz és Neptunusz olyan eseményekkel szembesít minket, „amelyeknek hamarosan meg kell történniük”, míg Plútó a fáklyavivő erős befolyását jeleníti meg, amely tüzével eléget minden túlhaladottat és korhadtat. Az embereknek pedig választaniuk kell, hogy negatívan vagy pozitívan reagálnak erre a három befolyásra.

A könyv szerzői megmutatják az utat, amellyel jó véghez lehet vinni a Vízöntő-kor nagy újjáalkotó művét, helyes választással, életvitellel és cselekedettel, amely mind az egyén, mind pedig az egész emberiség érdekében történik.

……………………………………………………

Az 1965. évi konferencia alatt Jan van Rijckenborgh és Catharose de Petri értelmezték a 21. Jelenés rejtett és prófétai szavait „…és új Eget és Földet láttam…” 
Eközben mindenekelőtt a misztériumbolygók működésére utaltak, először is a három ismertre: Uránuszra, mely a szívre gyakorol hatást, Neptunuszra, mely a fejet befolyásolja, és Plútóra, mint újraalkotó tetterőre, továbbá a másik három, még ismeretlen misztériumbolygóra, melyek együtt, az új ember hét nézetét képezik. 
Bad Münderben Plútó, a harmadik misztériumbolygó hatásait világították meg. Plútó kulcspozíciót foglal el, és az egész világot és emberiséget meg fogja változtatni, ami azt jelenti, hogy az emberiséget feltámadáshoz vagy a degenerációhoz vezeti. 
Az embert azért hajtja ebbe a nagy életkonfliktusba, hogy a saját önmegvalósítását véghezvigye, és így lehetővé tegye a feltámadást. 
Ebből a vívódásból és tiszta kívánságból születik meg a fény. Egy halandó lényt halhatatlanná alakítanak. 
Plútó hatására minden embert egy úgynevezett kegyelmi fogással, életükben egy bizonyos korlát fölé emelnek és egy új életállapotba helyeznek. Ezt kvantumugrásnak nevezhetnénk. Mindazoknak, akik akarják és képesek rá, ez egy új életállapot, melyen keresztül útjukat a nadírból, az anyagi fejlődés mélypontjáról, egy felfelé kivezető útra változtathatják. 

Érdekelhetnek még…