Az eljövendő új ember

3900 Ft

Az eljövendő új ember

Renova sorozat 1.

Jan van Rijckenborgh

Ha az ember meg akar szabadulni a sötétségtől, a korlátozástól és a világ fájdalmától, akkor önmagát kell megszabadítania, hogy az emberiséget szolgálhassa.

Az eljövendő új ember erről akar tanúskodni, erre a megszabadító folyamatra akar mindenkit felhívni. 

Szerző: Jan van Rijckenborgh
Kiadó: Lectorium Rosicrucianum
Kiadás éve: 1991
Oldalak száma: 307
Borító: Puhatáblás, ragasztókötött
ISBN: 963 7420 10 X
Kategória: Címke:

Leírás

E könyv megjelenése hangsúlyt helyez az új korszakra, amelybe az emberiség belépett. Sötét világunkon sokaknak lesz most alkalma egy olyan, új közösségben egyesülni, mely bejárhatja a megszabadulás útját. Az eljövendő új ember, az új faj, Isten népe, melyet a világ minden tájáról összegyűjtenek (mert minden országban honos), mindenki számára érthető módon fog megnyilatkozni. E könyv célja néhány irányvonal megmutatása és mindazok tájékoztatása, akik a rózsakeresztet szeretik. 

A könyv anyagát sok konferencia és más beszéd szövegéből állítottuk össze, s mint a Rozekruis Pers más közleményeinél is, megtartottuk a közönséghez intézett beszéd formáját. A könyv végén szómagyarázat található, mely egyes kifejezésekre jobban rávilágít. A figyelmet még arra is felhívjuk, hogy sok fejezet az előzők rövid összefoglalásával kezdődik, ami a tanulmányozás folytatását esetleges szünet után is megkönnyíti. 

A Renova sorozatnak ez az első könyve találja meg az útját a kiviruló rózsakertben. 

Érdekelhetnek még…