Az egyiptomi ős-Gnózis 4.

3500 Ft

Az egyiptomi ős-Gnózis 4.

és kiáltványa az örök jelenben

Jan van Rijckenborgh

Az Egyiptomi ős-Gnózis és kiáltványa a jelenben. Újra kihirdetve és magyarázatokkal ellátva Hermész Triszmegisztosz műve a Tabula Smaragdina és a Corpus Hermeticum nyomán.

Szerző: Jan van Rijckenborgh
Kiadó: Lectorium Rosicrucianum
Kiadás éve: 2002
Oldalak száma: 255
Borító: Puhatáblás, ragasztókötött
ISBN: 963-00-9865-2
Kategória: Címke:

Leírás

Mélyről fakadó örömmel és szívbéli hálával adjuk közre Az egyiptomi ős-Gnózis negyedik, utolsó kötetét. 
 
Ezzel a kiadással minden idők megváltó üzenetét szándékozzuk legegyetemesebb alakjában bemutatva – az Arany Rózsakereszt ifjú gnosztikus szerzetének küldetésével és feladatával összhangban – a kereső emberiség számára ismét kihirdetni és megmagyarázni, hogy az utat, amely ténylegesen az ember rendeltetésének beteljesítéséhez vezet, újra tudatossá és láthatóvá tegyük. 
 
E végidőkben, amikor minden régi bizonyosság inog és összedől, rengetegen kutatnak vágyakozva az Egyetlen Világosság után, amely folyamatosan fénylik a sötétségben, de amelyet a sötétség nem képes befogadni. Mindezeknek a keresőknek hangzik fel újra „Egyiptom földjéről” a szeretetbölcsesség Őtőle, aki nem hagyja el kezeinek alkotásait. 
 
Mindazok, akik valóban Istent keresik, meg fogják érteni a hermetikus bölcsességből nekik szóló hívást, és tudni fogják, mit kell tenniük. 
 
Reméljük, még megfelelő időben e hivatásnak szentelik magukat. 
 
Korszakunk aratómunkásai készen állnak! 
 
Bárcsak sokan csatlakoznának sietve az aratáshoz! 

Érdekelhetnek még…