A rózsakereszt megszabadító ösvénye

2600 Ft

A rózsakereszt megszabadító ösvénye

Az új idők apokalipszise IV.: negyedik Aquarius-megújító konferencia, Basel 1966.

Jan van Rijckenborgh , Catharose de Petri

Ebben a kiadásban az 1966 augusztusában Baselban rendezett negyedik Vízöntő-konferencia anyagát tesszük közzé. 

Az első fejezetben az olvasó a konferencia előtti nyilvános előadások szövegét találja. A tulajdonképpeni Vízöntő-konferenciát Jan van Rijckenborgh és Catharose de Petri tartotta. A svájci vezetőség megnyitó és záró szolgálatát a második és a nyolcadik fejezet tartalmazza. 

E kiadás tartalma maga tanúskodjon. Aki mozgalmas korszakunkban tudatosan meg akarja találni a helyét, annak mélyen el kell gondolkodnia azokon a folyamatokon, amelyek bennünk és rajtunk elkerülhetetlenül kezdenek végbemenni. Ez a könyv az irányvonal szerepét szeretné ellátni. 

Reméljük és imádkozunk, hogy sok embernek segítsen az idő jelét megérteni, és ezekből időben levonni a következtetéseket. 

Szerző: Jan van Rijckenborgh, Catharose de Petri
Kiadó: Lectorium Rosicrucianum
Kiadás éve: 2011
Oldalak száma: 126
Borító: Keménytáblás, ragasztókötött
ISBN: 978-963-7420-56-6

Leírás

Az eonok során minden képességgel ellátták az embert, hogy – ha tudata megérett rá visszavezesse mikrokozmoszát az eredeti isteni életállapotba. Ezt a visszatérést az anyagtestében már meglévő szervekkel kell véghezvinnie, mégpedig a szívéből kiindulva. “Boldogok, akiknek szívük tiszta, mert ők az Istent meglátják.” Ez azt jelenti, hogy ők a gnosztikus mágia alkalmazásával képesek a kezdet emberét, “a Másikat, akinek növekednie kell”, a saját mikrokozmoszukban a feltámadáshoz vezetni. Ezt az új életvitel által a Rózsakereszt Szerzetének szeretetteljes segítségével véghez vitt tudatos önmegvalósítást nevezik “a megszabadító ösvénynek”. 

Érdekelhetnek még…